Reünie gaat niet door!

Beste oud-leerling,

Vorige week berichtten wij al dat ondanks onze inspanningen de teller onder de 70 aanmeldingen is blijven steken.

Dat heeft ons doen besluiten de reünie op 21 november a.s. niet door te laten gaan.

Onze plannen gaan de ijskast in.

Mogelijk dat we over 5 jaar een nieuwe poging ondernemen, misschien ook niet.

Wat we merkten is dat de reünie van 5 jaar geleden als ‘het is goed’ is ervaren. En dat dit niet opnieuw hoeft.

We kregen ook te horen: wanneer komt er weer een reünie? Kijk ook naar het aantal mensen dat zich als ‘vriend’ heeft gemeld op Facebook. Dat zijn er nu 169! We hebben lang de verwachting     gehad dat die zich ook zouden aanmelden, helaas.

Dat heeft ‘t voor ons als organisatie ook lastig gemaakt te besluiten niet door te gaan met het organiseren van deze reünie. Wat we met de pagina op Facebook gaan doen: dat ligt aan jullie.

Je kunt anderen er alsnog op attenderen zich als ‘vriend’ aan te melden opdat voor een eventueel volgende reünie er reeds een mooi bestand is opgebouwd. Is er behoefte om dit zo te houden? Laat het ons weten!

Wat verder is gebleken is dat het e-mailbestand van 5 jaar terug – waarin iedereen staat die zich toen had aangemeld – voor zeker 1/5 niet meer bestaat. Wellicht is het handig dat bij een wijziging van het e-mailadres, ook een bericht wordt gedaan aan:                    info@reunieassendorperdijk.nl. Dit e-mailadres blijft voorlopig     bestaan.

En, waar je ons (ook) bij kunt helpen en waar wij benieuwd naar zijn is, stel: over 5 jaar een reünie. Ben jij dan van plan wel of niet te komen?

Waar is dat van afhankelijk en wat zou voor jou reden zijn je aan te melden?  Wij zijn benieuwd naar jullie reacties! Bij voorkeur:             info@reunieassendorperdijk.nl

Degene die betaald heeft, ontvangt binnenkort het geld terug.

 

Anja, Harry, Willem, Gert – organisatie reünie MAVO CCC Assendorperdijk

Welkom op de website van de reünie 2015!

Op deze website houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je meelezen en meegenieten van wat we aan foto’s en verhalen binnen krijgen.

Zet de datum in je agenda: 21 november 2015

Wij doen ons best om er weer net zo’n gezellige reünie van te maken als 5 jaar geleden!!

De organisatie: Gert, Anja, Willem en Harry

Nieuwsflits Juli

De reünie: kosten en aanmelding
De kosten voor deze reünie zijn  € 27,50 per persoon.

Aanmeldingen: via het kopje: ‘Opgeven Reünie

De reünie is van 16.30 uur – 23.00 uur.  Er is geen afzonderlijk middag en/of avond gebeuren.  Onder het genot van een hapje en een drankje kan gezellig bijgekletst worden en kunnen oude banden weer worden aangehaald.

Daarbij zorgen wij voor een heerlijk Italiaans warm- en koud buffet. Wanneer iemand dieetwensen heeft (vegetarisch of glutenvrij), laat ons dit weten via het aanmeld-formulier. Heb je andere dieetwensen, meld die dan via  info@reunieassendorperdijk.nl.

Muziek is er ook: Hans Stroeve is weer van de partij en staat garant voor een super gezellige avond!

Meld je tijdig aan!

 

 

Vernieuwde website: foto’s en verhalen
Willen jullie verhalen en/of  foto’s delen, mail ons die zo compleet mogelijk, dan plaatsen wij die. Heb je veel foto’s, stuur die dan via WeTransfer naar ons op. Graag wel met de namen van de personen er bij.

Tijdens de vorige reünie zijn door menig reünist foto’s gemaakt. Wanneer je die wilt delen, mail dit naar: info@reunieassendorperdijk.nl.Dit kan/mag natuurlijk ook een link naar een online foto-album zijn!

 

Perfecte timing

Als leerling was ik een grijze mus, of eigenlijk meer de zus van! De zus van Roland, mijn grote broer die ineens onrust veroorzaakte en nogal populair was. De zus van Hans die vrij snel weer weg was, Maar ik was ook de zus van Jolande. Willem, mede organisator, wist mij te vertellen dat hij zowel bij Roland als bij mijn zus in de klas had gezeten. Helaas Willem het was niet mijn zus maar bij mij heb je in de klas gezeten. Ongeveer 6 jaar geleden kwam ik weer in aanraking met het CCC aan de Veerallee, omdat mijn dochters voor deze school gekozen hadden. Hierdoor werd ik wederom met mijn neus op de feiten gedrukt.
Mijn dochter, Kyara, kwam thuis met een briefje voor een 10 minuten gesprek. Ik vulde deze in met mijn naam J Stavorinus! Als antwoord kreeg ik van de Directeur, Gert van der Zwan, een briefje terug met de tekst:

Lees verder Perfecte timing

Voor oud-leerlingen en -docenten van de MAVO tussen 1971 – 1986