Reacties reünie 2010

Hieronder zie staan wat reacties die we binnen kregen na de reünie van 2010:

Graag wil ik jullie nog hartelijk danken voor de zeer geslaagde reünie . Het was in een woord TOP geregeld tot in detail.
Super en in ieder geval voor herhaling vatbaar. Ik heb genoten.

Ik wil jullie ook bedanken voor de supergezellige avond, en voor DE ORGANISATIE!!!!!! Jullie doen het maar weer!!! (en wij maar feesten, borrelen, onbezorgd genieten) een supercompliment!!! Ik wil gewoon even kwijt dat jullie KANJERS zijn. Ik heb een leuke avond gehad, vol gezelligheid en zie uit naar de volgende reünie.

Voor een overgetelijke reunie op de CCC wil ik jullie graag allen bedanken. Het was een hele belevenis mensen weer te zien, die ik al meer dan 30 jaar niet meer gezien had. Ongelovelijke verhalen van vroeger en hele verschillende huidige werk en woonsituaties. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om dit over 5 jaar weer te laten plaatsvinden. Dan zijn
we nog redelijk “jong” en fit. Wat ik erg goed vond, is de lokatie ONS oude schoolgebouw!!!
Bedankt voor deze onvergetelijke dag (ging veel te snel voorbij)….
Ik hoop dat jullie er ook zo van genoten hebben en het was perfect geregeld….

Reuze bedankt voor deze kans nog een keer de herinneringen aan vroeger op te kunnen halen. Van mijn lichting waren er helaas (te) weinig aanwezig, ook ik had van te voren zo mijn bedenkingen.
“Al die oude grijze koppen, wat moet ik daar nu mee?”. Maar dat het toch een succes was is te danken aan jullie inzet. En dat het ook nog in het oude gebouw werd gehouden was als de slagroom op de taart.

Wat een geweldige dag was het. Erg bijzonder om na 30 jaar je leraren en schoolgenoten te ontmoeten en de sfeer in het gebouw weer te mogen proeven. Veel is er niet veranderd , zelfs de geur en de gele gordijnen zijn er nog.
Het succes is niet in de laatste plaats te danken aan jullie als organisatie. De uitgebreide site , de foto’s en de reunie zelf waren geweldig georganiseerd (ook heerlijk eten). Alles is uit de kast gehaald en…MET RESULTAAT !
Complimenten en hartelijk dank voor deze gezellige dag.

Voor oud-leerlingen en -docenten van de MAVO tussen 1971 – 1986